+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13
Like Tree1Przydatne
  • 1 Post napisany przez proste71

Temat: Nietypowy problem z hdmi - jestem bezradny :(

  1. #1
    Fearless Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • ASUS P8P67
      • Procesor:
      • i5 2500K @ 4.5Ghz 1.26V
      • Chłodzenie procesora:
      • Apogee GTZ
      • Pamięć RAM:
      • 8GB Dominator GT
      • Karta graficzna:
      • MSI GTX 660 OC
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • H2O
      • Zasilacz:
      • Be Quiet 750W DP Pro
      • Dysk twardy:
      • SSD 830 128GB, WD 3TB
      • Napęd optyczny:
      • DVD-RW NEC 4570A
      • Karta muzyczna:
      • SB X-Fi Extreme
      • Zestaw Audio:
      • Logitech 5.1 Z906
      • Obudowa:
      • Cooler Master HAF XB
    proste71 has a spectacular aura aboutproste71 has a spectacular aura about Avatar proste71
    Na forum od
    maj 2006
    Skąd
    Sin City
    Wiek
    38
    Postów
    8,752

    Domyślnie Nietypowy problem z hdmi - jestem bezradny :(

    Tak jak w temacie: mam bardzo dziwny problem, pech albo sam już nie wiem co. Paranoja. Jakiś czas temu złożyłem mini-itx'a na asrocku fm2a75m. Wszystko było cacy aż się zabrałem za oc. Nie doczytałem, żeby nie kręcić gdy monitor jest podłączony przez vga no i uwaliłem wyjście vga w płycie, ale to nie był problem, bo jest/był podłączony przez hdmi do projektora w salonie. Po jakimś czasie płytkę odesłałem na gwarę, bo jechałem na 10 dni do polski, wiec się zaje..złożyło. Plytę wymienili na nową. Podłączam pod projektor przez hdmi i zero reakcji-dziwne pomyślałem, wiec zabrałem kompa do pokoju i podłączylem przez vga i zero problemu. Spróbowałem jeszcze na innych kablach: to samo hdmi martwe. Napisałem do sklepu, że hdmi nie działa a płyta nowa. Zaoferowali zwrot kasy itd...ale ogólnie skończyło sie na tym, ze kupiłem asrocka fm2a85x, czyli lepszą, w sumie najlepszą wersję tej samej płyty różniącą się sekcja zasilania, dodatkowym wyjściem dvi, sata etc.. nieważne. Dzisiaj dostałem nową płyte i mam ten sam problem hdmi nie działa a co najgorsze nie działa nawet dvi a podłączenie przez vga nie ma żadnych problemow. Reasumując wyjścia cyfrowe nie działają, jest zgon, no signal a analog działa bez problemu. Próbowałem już wszystkiego nic nie pomaga. Sprawdzałem kable hdmi poprzez podłączenie projektora pod cyfrowy polsat i wszystko jest ok z kablami i projektorem a kabel dvi to ten sam kabel którym jest podłączona stacjonarka, wiec wykluczam kable, monitor i projektor. Ciężko mi tez uwierzyć w to, ze na dwa różne modele płyt mam takiego pecha, ze maja zje...wyjście hdmi a w drugiej płycie dodatkowo jeszcze dvi. Płyty z różnych sklepów, specjalnie nic nie podkręcalem wszystko na defaulcie.

    Zastanawiam sie nad jedna rzecza, czy moze cos pierdyknelo w procesorze? Jest stabilny jak skala, ale moze igp jest uszkodzone? Myslicie, ze jest taka mozliwosc? Nie chce odsylac kolejnej plyty z tego samego powodu, bo cos mi sie wydaje, ze to nie plyta jest problemem. Co o tym myslicie? Nigdy nie mialem takiego problemu Nie mam tez nikogo z prockiem pod fm2, zeby sprawdzic cpu.
    Ostatnio edytowane przez proste71 ; 14 czerwiec 13 o 20:11




    Salonowy zestaw pod filmy i rozrywke

    / Epson EH-TW480 HD / 120" PanaviewWidescreen /

    Antec ISK-300 150 / Asrock FM2A85X-ITX / AMD A10-5700 / Skythe Kozuti / 8GB 1866MHz / 320GB WD Black / SB X-Fi Pro / Logitech 5.1 Z906

  2. #2
    JAH ITH BER Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • Asus Z97 PRO GAMER
      • Procesor:
      • I5 4690K
      • Chłodzenie procesora:
      • LC Poseidon MNP
      • Pamięć RAM:
      • hyperX 2x4GB + 2x2GB
      • Karta graficzna:
      • GTX 970
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • LC Prison Pro V2 MNP
      • Zasilacz:
      • LEPA B650W Bronze 80+
      • Dysk twardy:
      • Plextor M6PRO
      • Napęd optyczny:
      • LITE-ON DVDRW LH-20A1L
      • Karta muzyczna:
      • zintegrowane 8.1
      • Zestaw Audio:
      • Crative SB TACTIC 3D ALP
      • Obudowa:
      • Xigmatek Elysium
    void will become famous soon enoughvoid will become famous soon enough Avatar void
    Na forum od
    wrzesień 2003
    Skąd
    Kielce/Warszawa
    Postów
    2,039

    Domyślnie

    Trochę zgadywania:
    - w BIOS nie trzeba jakoś włączyć wyjść cyfrowych
    - a może system - zmieniłeś płytę więc może reinstal jest potrzebny
    - jakieś ustawienie sterownika

    Kiedyś u kumpla padła mu karta graficzna -(wywalała się przy niewielkim obciążeniu - nawet chyba filmu nie dało rady odtworzyć). Próbowałem włączyć integrę chyba ze dwie godziny. Udało się dopiero po wyciągnięciu jednej kostki RAM. Jak już integra zaskoczyła, włożyliśmy kość z powrotem i hulało wszytko jak trzeba.

    Let's get this show on the road!!!

  3. #3
    Msi
    Msi jest offline
    maniak PC Stały dyskutant
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • ASRock H81M-HDS
      • Procesor:
      • Intel Celeron G1840
      • Chłodzenie procesora:
      • BOX
      • Pamięć RAM:
      • GeIL 8GB 1333MHz
      • Karta graficzna:
      • Intel HD integra
      • Zasilacz:
      • Corsair VS Series 350W
      • Dysk twardy:
      • MX200 250GB; WD RED 3TB
      • Napęd optyczny:
      • Samsung SH-224DB
      • Karta muzyczna:
      • Integra Realtek
      • Obudowa:
      • Modecom Fine
    Msi will become famous soon enough Avatar Msi
    Na forum od
    grudzień 2007
    Skąd
    Koszalin
    Wiek
    33
    Postów
    1,278

    Domyślnie

    Przypadkiem nie trzeba właśnie włączyć jakoś tych gniazd, albo przełączyć na właściwe źródło?

  4. #4
    Fearless Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • ASUS P8P67
      • Procesor:
      • i5 2500K @ 4.5Ghz 1.26V
      • Chłodzenie procesora:
      • Apogee GTZ
      • Pamięć RAM:
      • 8GB Dominator GT
      • Karta graficzna:
      • MSI GTX 660 OC
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • H2O
      • Zasilacz:
      • Be Quiet 750W DP Pro
      • Dysk twardy:
      • SSD 830 128GB, WD 3TB
      • Napęd optyczny:
      • DVD-RW NEC 4570A
      • Karta muzyczna:
      • SB X-Fi Extreme
      • Zestaw Audio:
      • Logitech 5.1 Z906
      • Obudowa:
      • Cooler Master HAF XB
    proste71 has a spectacular aura aboutproste71 has a spectacular aura about Avatar proste71
    Na forum od
    maj 2006
    Skąd
    Sin City
    Wiek
    38
    Postów
    8,752

    Domyślnie

    Sterownik nie ma tu nic do rzeczy ( sprawdzone sterowniki, odinstalowane i zainstalowane na nowo ), bo wciskasz kabel i ma dzialac, ma wyswietlac bios etc, ewentualnie ustawienia w biosie, ale te juz wszystkie wyprobowalem i nic nie pomoglo. Wgralem tez wszystkie mozliwe biosy i zrobilem cos takiego, ze wyciagnalem vga i w tym samym czasie wlozylem dvi i dziala, ale hdmi jest martwe. Teraz wrocilem do najnowszego biosu i dvi i vga dzialaja dobrze. Chyba kupie w poniedzialek przejsciowke dvi to hdmi i tak podlacze projektor. Nie mam juz do tego nerwow, bo to kur.. nie dziala. Napisalem tez do asrocka zobacze co odpisza. W sumie hdmi to dvi bez dzwieku.
    Ostatnio edytowane przez proste71 ; 14 czerwiec 13 o 22:05




    Salonowy zestaw pod filmy i rozrywke

    / Epson EH-TW480 HD / 120" PanaviewWidescreen /

    Antec ISK-300 150 / Asrock FM2A85X-ITX / AMD A10-5700 / Skythe Kozuti / 8GB 1866MHz / 320GB WD Black / SB X-Fi Pro / Logitech 5.1 Z906

  5. #5
    LGA1366 Bywalec
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • EX58-UD3R
      • Procesor:
      • Intel Xeon W3520 4.1Ghz
      • Chłodzenie procesora:
      • Rajintek Themis
      • Pamięć RAM:
      • 2x1 + 2x4
      • Karta graficzna:
      • Palit GTX 750 Ti StormX
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • stock
      • Zasilacz:
      • CukierMaster 700W
      • Dysk twardy:
      • Samsung 840 128GB i 3 hd
      • Napęd optyczny:
      • A po co to komu?
      • Obudowa:
      • Z3 Plus
    lucky512 is an unknown quantity at this point Avatar lucky512
    Na forum od
    kwiecień 2012
    Skąd
    Olecko
    Postów
    478

    Domyślnie

    A obstawiałeś problem z CPU?(APU też przy podkręcaniu czasem takie fochy strzela)
    Mobo : Gigabyte EX58-UD3R
    Cpu : Intel Xeon W3520 @ 4.2Ghz, Grandis XE1236
    Gpu : Palit GTX 750 Ti 2GB StormX Dual
    Ram : 2x4GB GoodRAM 1333Mhz
    PSU: Cooler Master 700W

    S6 Edge





  6. #6
    Fearless Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • ASUS P8P67
      • Procesor:
      • i5 2500K @ 4.5Ghz 1.26V
      • Chłodzenie procesora:
      • Apogee GTZ
      • Pamięć RAM:
      • 8GB Dominator GT
      • Karta graficzna:
      • MSI GTX 660 OC
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • H2O
      • Zasilacz:
      • Be Quiet 750W DP Pro
      • Dysk twardy:
      • SSD 830 128GB, WD 3TB
      • Napęd optyczny:
      • DVD-RW NEC 4570A
      • Karta muzyczna:
      • SB X-Fi Extreme
      • Zestaw Audio:
      • Logitech 5.1 Z906
      • Obudowa:
      • Cooler Master HAF XB
    proste71 has a spectacular aura aboutproste71 has a spectacular aura about Avatar proste71
    Na forum od
    maj 2006
    Skąd
    Sin City
    Wiek
    38
    Postów
    8,752

    Domyślnie

    Sprawdzilem na defaulcie i po OC 4.1GHz-4.6Ghz nic nie pomaga. Jak kupilem pierwsze mobo to wpialem hdmi i dzialalo. Mialem problemy z vga a nie cyfrowym wyjsciem lol




    Salonowy zestaw pod filmy i rozrywke

    / Epson EH-TW480 HD / 120" PanaviewWidescreen /

    Antec ISK-300 150 / Asrock FM2A85X-ITX / AMD A10-5700 / Skythe Kozuti / 8GB 1866MHz / 320GB WD Black / SB X-Fi Pro / Logitech 5.1 Z906

  7. #7
    JAH ITH BER Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • Asus Z97 PRO GAMER
      • Procesor:
      • I5 4690K
      • Chłodzenie procesora:
      • LC Poseidon MNP
      • Pamięć RAM:
      • hyperX 2x4GB + 2x2GB
      • Karta graficzna:
      • GTX 970
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • LC Prison Pro V2 MNP
      • Zasilacz:
      • LEPA B650W Bronze 80+
      • Dysk twardy:
      • Plextor M6PRO
      • Napęd optyczny:
      • LITE-ON DVDRW LH-20A1L
      • Karta muzyczna:
      • zintegrowane 8.1
      • Zestaw Audio:
      • Crative SB TACTIC 3D ALP
      • Obudowa:
      • Xigmatek Elysium
    void will become famous soon enoughvoid will become famous soon enough Avatar void
    Na forum od
    wrzesień 2003
    Skąd
    Kielce/Warszawa
    Postów
    2,039

    Domyślnie

    Chyba na odwrót: dvi to hdmi bez dźwięku

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2

    Let's get this show on the road!!!

  8. #8
    Fearless Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • ASUS P8P67
      • Procesor:
      • i5 2500K @ 4.5Ghz 1.26V
      • Chłodzenie procesora:
      • Apogee GTZ
      • Pamięć RAM:
      • 8GB Dominator GT
      • Karta graficzna:
      • MSI GTX 660 OC
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • H2O
      • Zasilacz:
      • Be Quiet 750W DP Pro
      • Dysk twardy:
      • SSD 830 128GB, WD 3TB
      • Napęd optyczny:
      • DVD-RW NEC 4570A
      • Karta muzyczna:
      • SB X-Fi Extreme
      • Zestaw Audio:
      • Logitech 5.1 Z906
      • Obudowa:
      • Cooler Master HAF XB
    proste71 has a spectacular aura aboutproste71 has a spectacular aura about Avatar proste71
    Na forum od
    maj 2006
    Skąd
    Sin City
    Wiek
    38
    Postów
    8,752

    Domyślnie

    Cytat Napisał/a void Zobacz post
    Chyba na odwrót: dvi to hdmi bez dźwięku
    Wiadomo o co biega Jedno rozni sie od drugiego tylko dzwiekiem zatem podlacze projektor przez dvi-hdmi i problem z glowy. Moze cos odpisza konkretnego z Asrocka, ale tam sa tylko dwie opcje w biosie, zadnej magii a ja noobem nie jestem
    Ostatnio edytowane przez proste71 ; 15 czerwiec 13 o 12:55




    Salonowy zestaw pod filmy i rozrywke

    / Epson EH-TW480 HD / 120" PanaviewWidescreen /

    Antec ISK-300 150 / Asrock FM2A85X-ITX / AMD A10-5700 / Skythe Kozuti / 8GB 1866MHz / 320GB WD Black / SB X-Fi Pro / Logitech 5.1 Z906

  9. #9
    Stały dyskutant
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • Asus P6T
      • Procesor:
      • i7 990X
      • Chłodzenie procesora:
      • BOX
      • Pamięć RAM:
      • Goodram PRO 2133 12 GB
      • Karta graficzna:
      • MSI GTX580 ref
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • BOX
      • Zasilacz:
      • Huntkey 700W
      • Dysk twardy:
      • Kingston SSD 96GB + 2TB
      • Napęd optyczny:
      • Super WriteMaster DVD-RW
      • Karta muzyczna:
      • Xonar ThunderBolt
      • Zestaw Audio:
      • Logitech X530
      • Obudowa:
      • Thermaltake Mozart TX
    Xtreme Addict is on a distinguished road
    Na forum od
    maj 2009
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    26
    Postów
    1,198

    Domyślnie

    hmm osobiście w FM2 to ubiłem parę IGP przez OC aczkolwiek miałem arty, albo np. IGP bootowało tylko jak miałem podłączoną w płycie jeszcze zwykłą GPU i w biosie wymusiłem boot z IGP niby u Ciebie analog działa, ale chyba bym się powoli skłaniał ku tezie, że procek na RMA. Jak masz możliwość - sprawdź na innym procku.
    Master Overclocking Arena MOA 2009 POLAND #3
    Gigabyte Open Overclocking Championship GOOC 2010 POLAND #2
    Master Overclocking Arena MOA 2010 POLAND - NIE BYŁY ORGANIZOWANE
    ASUS Polish Overclocking Championship 2010 #1
    Master Overclocking Arena MOA 2011 POLAND - NIE ZOSTAŁEM ZAPROSZONY
    HWBOT Country Cup 2011 - POLSKA! #1
    Master Overclocking Arena MOA 2012 EMEA FINALS - #1
    Master Overclocking Arena MOA 2012 WW FINALS - #7
    ASUS Open Overclocking Cup AOOC 2012 - #?

    Dumny założyciel Xtreme Team oraz członek Team PURE

  10. #10
    I AM XTREME 3D-Info Team
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • Asus P6T
      • Procesor:
      • W3520 @ 4G
      • Chłodzenie procesora:
      • CNPS10X
      • Pamięć RAM:
      • 6x1GB
      • Karta graficzna:
      • Zalman 7770
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • vf-1000
      • Zasilacz:
      • Corsair 550
      • Dysk twardy:
      • 120 evo840 + 1TB Blue
      • Karta muzyczna:
      • x-fi extreme
      • Zestaw Audio:
      • x-540,brainwavz Proalpha
      • Obudowa:
      • gladius 600
    aTomic is on a distinguished road Avatar aTomic
    Na forum od
    październik 2008
    Skąd
    Wałbrzych/Wrocław
    Wiek
    26
    Postów
    2,652

    Domyślnie

    Cytat Napisał/a proste71 Zobacz post
    Wiadomo o co biega Jedno rozni sie od drugiego tylko dzwiekiem
    No i zintegrowana czescią analogową.

    High Frequency, High Efficiency, High Voltage = Extreme

    Zapraszam na naszą stronę poświęconą overclockingowi:



    Najszybsze DDR2 w PL, TOP 9 @HWB - 1574MHz klik
    Ultra szybki 661 w wykonaniu 3di klik
    Sandy Bridge 3D projekt: klik
    Wielki benching LGA 1156: cz1
    Najszybszy 4850 na świecie: cz1

  11. #11
    Fearless Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • ASUS P8P67
      • Procesor:
      • i5 2500K @ 4.5Ghz 1.26V
      • Chłodzenie procesora:
      • Apogee GTZ
      • Pamięć RAM:
      • 8GB Dominator GT
      • Karta graficzna:
      • MSI GTX 660 OC
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • H2O
      • Zasilacz:
      • Be Quiet 750W DP Pro
      • Dysk twardy:
      • SSD 830 128GB, WD 3TB
      • Napęd optyczny:
      • DVD-RW NEC 4570A
      • Karta muzyczna:
      • SB X-Fi Extreme
      • Zestaw Audio:
      • Logitech 5.1 Z906
      • Obudowa:
      • Cooler Master HAF XB
    proste71 has a spectacular aura aboutproste71 has a spectacular aura about Avatar proste71
    Na forum od
    maj 2006
    Skąd
    Sin City
    Wiek
    38
    Postów
    8,752

    Domyślnie

    Cytat Napisał/a Xtreme Addict Zobacz post
    hmm osobiście w FM2 to ubiłem parę IGP przez OC aczkolwiek miałem arty, albo np. IGP bootowało tylko jak miałem podłączoną w płycie jeszcze zwykłą GPU i w biosie wymusiłem boot z IGP niby u Ciebie analog działa, ale chyba bym się powoli skłaniał ku tezie, że procek na RMA. Jak masz możliwość - sprawdź na innym procku.
    Mi tez smierdzi procem, ktory tak jak pisalem wyzej dziala bez zarzutu w grach i jest podkrecony, ale hdmi nie dziala. Na szczescie dziala dvi i znalazlem przejsciowke do hdmi, wiec projektor juz podlaczony nie analogowo-to bylby grzech . Poczekam jeszcze na odpowiedz z Asrocka a jak sie uda, to moze wyczaruje jakiegos proca w przyszlym tygodniu i sprawdze o co chodzi.




    Salonowy zestaw pod filmy i rozrywke

    / Epson EH-TW480 HD / 120" PanaviewWidescreen /

    Antec ISK-300 150 / Asrock FM2A85X-ITX / AMD A10-5700 / Skythe Kozuti / 8GB 1866MHz / 320GB WD Black / SB X-Fi Pro / Logitech 5.1 Z906

  12. #12
    Fearless Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • ASUS P8P67
      • Procesor:
      • i5 2500K @ 4.5Ghz 1.26V
      • Chłodzenie procesora:
      • Apogee GTZ
      • Pamięć RAM:
      • 8GB Dominator GT
      • Karta graficzna:
      • MSI GTX 660 OC
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • H2O
      • Zasilacz:
      • Be Quiet 750W DP Pro
      • Dysk twardy:
      • SSD 830 128GB, WD 3TB
      • Napęd optyczny:
      • DVD-RW NEC 4570A
      • Karta muzyczna:
      • SB X-Fi Extreme
      • Zestaw Audio:
      • Logitech 5.1 Z906
      • Obudowa:
      • Cooler Master HAF XB
    proste71 has a spectacular aura aboutproste71 has a spectacular aura about Avatar proste71
    Na forum od
    maj 2006
    Skąd
    Sin City
    Wiek
    38
    Postów
    8,752

    Domyślnie

    Maile z Asrocka nic nie pomoglby, ale w ostatnim gosciu pisze, ze po prostu APU/IGP moglo zostac uszkodzone podczas OC i mimo tego, ze CPU dziala stabilnie moze byc problem z HDMI/DVI etc i niestety jedyna opcja na sprawdzenie tego jest zmiana cpu. Nie mam nikogo z FM2 i zamowilem A4-5300. Koniec tygodnia powienien miec to sprawdze. Jesli to wina cpu to nie ma problemu, odesle obecny na RMA a nowego opierdziele na Ebayu, strace pare euro, ale mam nadzieje, ze rozwiaze ten beznadziejny problem.




    Salonowy zestaw pod filmy i rozrywke

    / Epson EH-TW480 HD / 120" PanaviewWidescreen /

    Antec ISK-300 150 / Asrock FM2A85X-ITX / AMD A10-5700 / Skythe Kozuti / 8GB 1866MHz / 320GB WD Black / SB X-Fi Pro / Logitech 5.1 Z906

  13. #13
    Fearless Moderator
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • ASUS P8P67
      • Procesor:
      • i5 2500K @ 4.5Ghz 1.26V
      • Chłodzenie procesora:
      • Apogee GTZ
      • Pamięć RAM:
      • 8GB Dominator GT
      • Karta graficzna:
      • MSI GTX 660 OC
      • Chłodzenie karty graficznej:
      • H2O
      • Zasilacz:
      • Be Quiet 750W DP Pro
      • Dysk twardy:
      • SSD 830 128GB, WD 3TB
      • Napęd optyczny:
      • DVD-RW NEC 4570A
      • Karta muzyczna:
      • SB X-Fi Extreme
      • Zestaw Audio:
      • Logitech 5.1 Z906
      • Obudowa:
      • Cooler Master HAF XB
    proste71 has a spectacular aura aboutproste71 has a spectacular aura about Avatar proste71
    Na forum od
    maj 2006
    Skąd
    Sin City
    Wiek
    38
    Postów
    8,752

    Domyślnie

    Sprawa wyjasniona. Dolecial nowy CPU i wszystko dziala jak nalezy. APU musialo dostac po d.pie podczas OC i cos padlo.
    maxx_gda uważa to za przydatne.




    Salonowy zestaw pod filmy i rozrywke

    / Epson EH-TW480 HD / 120" PanaviewWidescreen /

    Antec ISK-300 150 / Asrock FM2A85X-ITX / AMD A10-5700 / Skythe Kozuti / 8GB 1866MHz / 320GB WD Black / SB X-Fi Pro / Logitech 5.1 Z906

+ Odpowiedz na ten temat Idź na główną stronę forum

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

     

Podobne wątki

  1. Nietypowy problem z Phenom II x4 955
    By eXorcist in forum Socket AM3(+)/AM2(+)
    Odpowiedzi: 80
    Ostatni post / autor: 23 październik 10, 12:27
  2. Windows 7 i nietypowy problem z kopiowaniem
    By bobik150 in forum Systemy operacyjne
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 30 wrzesień 10, 19:37
  3. Galaxy 7600gs- nietypowy problem
    By MMRK in forum Karty graficzne
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 07 wrzesień 07, 17:15
  4. AMD 64 3200+ Venice O/C nietypowy problem
    By Kajot in forum Socket 939/940/754
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 08 luty 07, 15:43
  5. nietypowy problem z GSA H20L
    By brayan in forum Napędy optyczne
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post / autor: 03 luty 07, 14:28

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów