+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Problem z Płytą MSi Mortar B250

  1. #1
    Nowicjusz lubkens is on a distinguished road
    Na forum od
    czerwiec 2017
    Skąd
    Szczytna
    Wiek
    42
    Postów
    1

    Domyślnie Problem z Płytą MSi Mortar B250

    Witam wszystkich
    Mam problem prawdopodobnie z płytą główną. Gdy włączę zasilacz komputer uruchamia się ale system nie startuje. Pojawia się tylko czarny ekran i słychać szum wentylatorów. Jeśli w tym momencie włączę komputer system startuje normalnie i działa normalnie. Kiedy chcę wyłączyć komputer system zamyka się normalnie, ale tuż po zamknięciu znowu słychać szum wentylatorów i zasilacza. Jedynym sposobem wyłączenia komputera jest wyłączenie zasilacza. Płyta jest nowa, aktualizowałem bios, odłączałem kolejne części w celu eliminacji, w końcu podłączyłem "gołą" płytę główną i dalej po włączeniu zasilania widać było na niej zapalone ledy i szum pracy zasilacza. Zasilacz jest sprawny bo poprzedni komp na nim hulał bez problemu.

    To wszystko będę wdzięczny za pomoc.

  2. #2
    Admin
    • Mój komputer
      • Płyta główna:
      • Asrock Z97 OC Formula
      • Procesor:
      • i7-4790K 4.8 GHz
      • Chłodzenie procesora:
      • Woda
      • Pamięć RAM:
      • Ballistix Elite 2x8 GB
      • Karta graficzna:
      • GTX1080 Zotac Amp Extrem
      • Zasilacz:
      • RM750i
      • Dysk twardy:
      • Crucial MX200 500GB
      • Karta muzyczna:
      • Fiio E10K
      • Zestaw Audio:
      • Audio Technica ATH-M50X
      • Obudowa:
      • Phanteks Enthoo Pro M
    ppp2211 is just really niceppp2211 is just really niceppp2211 is just really niceppp2211 is just really nice Avatar ppp2211
    Na forum od
    październik 2010
    Skąd
    London
    Wiek
    22
    Postów
    11,647

    Domyślnie

    Gwarancja.
    Pozdrawiam, Piotrek.

    Masz pytanie? Załóż nowy temat! Proszę nie pisać na PW z pytaniami które można zadać na forum.

    Desktop: i7-4790K delid @ 4.8 GHz 1.29 V | Asrock Z97 OC Formula | Ballistix Elite 2x8 GB @ 2400 CL11 | GTX1080 Zotac Amp Extreme | Crucial MX200 500 GB | WD Green 1.5 TB | Phanteks Enthoo Pro M | Corsair RM750i | W10 Home | BenQ GW2760
    Chłodzenie: EK Supremacy EVO | Mayhems Havoc 240 | Laing DDC PWM + EK X-TOP Acetal | Phobya Balancer 150
    Laptop: Dell Latitude E7240 | i5-4310U | Intel HD4400 | 12 GB @ 1600 CL11 | Samsung 850 Evo 250 GB | W10 Pro
    CPU-Z Phenom 955 4,4 GHz | CPU-Z 3570K 5,0 GHz | CPU-Z 4790K 5,0 GHz | 3DMark11 - Phenom + 560Ti | 3DMark11 - i5 + 560Ti | 3DMark11 - GTX760 | Fire Strike - GTX760 | Fire Strike - GTX960 | Fire Strike - GTX1060 | Fire Strike - i7 + GTX1060

+ Odpowiedz na ten temat Idź na główną stronę forum

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

     

Podobne wątki

  1. Problem z internetem oraz kilka pytań - Nie standardowy problem
    By exon in forum Sieci, Internet i Strony WWW
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post / autor: 17 grudzień 10, 22:59
  2. Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 30 kwiecień 09, 12:42

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów