no ,no przy takim fachowym zespole źle to nie mogło wyjść
ładnie
no ,no przy takim fachowym zespole źle to nie mogło wyjść
ładnie
I7-975 EE-Asus RE II - G.Skill Trident 3x2GB
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko
niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
![]()
aktualne bejbe
pierwsze bejbe
Sprzedam fullcover na G200-GTX 280-260
Zacnie Ci to wyszło!
Dzięki za relacje
PS. Bardzo dobre fotki, czułem się prawie jak bym w tym uczestniczył.
Ha! fotki dlatego takie dobre bo robiły dwie a nawet 3 osoby - ofkoz Omen, ja i $ecundo vel Alekzatem każdy z nas coś pofocił to i zdjęcia z 3 różnych punktów widzenia
P.S. sam miałem zrobić z tego relacje - taki tutorial, bardziej szczegółowe jednak problemy z uzyskaniem absolutorium do mgr skutecznie mi to uniemozliwiłyjednak relacja Omena jest poprostu świetna - czyta się miodnie, zdjęcia które we trójkę robiliśmy w pełni oddają co tam się działo
może więcej szczegółów - ok ale i tak przykleję ten temat na pewien czas - dla potomnych
![]()
Stacjonarny i moje WC : Q6600 2400@3600 (cooled by Poseidon), RAM : 4GB ExcelRam 1066, Gainward 8800GTS 512MB(cooled by Prison Ultra), mobo : Asus Maximys X38 SE(z WC od Asusa),sound : Audigy 2 i Logitech X530, pompka Laing DCC, chłodnica Black Ice Extreme 3; powered by Be Quiet Dark Power BQT P6-530W Pro 530W
Bloczki na grafikę, Bloczki na sprzedaż, MNP Black Set Starter Kit
Moje fotki
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)