Nastał dzień kiedy moja akrylowa obudowa przechodzi w stan spoczynkuod dawna miałem chęć zmienić tą budę w grę wchodziły dwie obudowy Zalman GS1000SE i Lian Li V2000B jako że zalman jest bardziej stworzony do AC wybór padł na Lian Li to hop i buda już dzisiaj była u mnie
jednym słowem nie żałuje ani centa wydanej na to arcydzieło obudowa ma same plusy trochę trudniej z ułożeniem przewodów ale jest ogromna i myślę ze dam sobie rady.W wolnych chwilach będę aktualizował posta na razie foty
no to edit wczoraj już dałem sobie spokój z wrzucaniem zdjęć byłem tak padnięty4 kawy paczka żółtych a efekty niżej muszę jeszcze popracować nad ułożeniem kabli znajdę chwilę to powalczę dzisiaj
chłodnicę przykleiłem pianką dwustronną bardzo ładnie się trzyma
no tak buda jest tak ogromna że nie wchodzi pod biurko ale już mam pomysł także powalczę dzisiaj
więcej fotek soon

od dawna miałem chęć zmienić tą budę w grę wchodziły dwie obudowy Zalman GS1000SE i Lian Li V2000B jako że zalman jest bardziej stworzony do AC wybór padł na Lian Li to hop i buda już dzisiaj była u mnie 

4 kawy paczka żółtych a efekty niżej muszę jeszcze popracować nad ułożeniem kabli znajdę chwilę to powalczę dzisiaj 

Odpowiedź z Cytatem

chyba że gotowiec nie wiele kosztuje

dokupić muszę racka do zatok 5,25 na hd bo teraz trzymają się na M3 stare węże 10/13 zamienię na feser złączki choinkowe wywalę i wstawię niklowane skręcane dodatkowo dodam zawór kulkowy do opróżniania układu bo ręczne opróżnianie zabiera zbyt wiele czasu

czekam na kolejne foty ii boska buda...;p