fulla widziałem nawet miałem w ręku i dość dokładnie oglądałem
klipsy na kable są w przeróżnych rozmiarach
http://www.tme.eu/pl/katalog/index.p...6page%3D2%2C20
fulla widziałem nawet miałem w ręku i dość dokładnie oglądałem
klipsy na kable są w przeróżnych rozmiarach
http://www.tme.eu/pl/katalog/index.p...6page%3D2%2C20
Tylko hurtem trzeba je brać, przesyłka z TME 15zł kurier albo telefonicznie się dogadać to pocztą wyślą.
![]()
i7, X58, HyperX, Juniper, Samsung, LG, Tagan, Xonar, Creative Inspire, Linksys WRT320N, Moje bejbe, Bejbe chase'a
![]()
COOLED: WC - 2x Prison Pro, Eheim, Black Water 123 Ultimate rev.2, Arctic Cooling, Borygo, Godmar
Klipsy można dostać również z Ergomu ( Niestety mają tylko białe ) trzeba kupić paczkę 100 sztuk![]()
A co do "TME" to mają największy wybór ale ceny mają po zbóju.
Wymiary już mam razem z rysunkiem technicznym :>.
Ostatnio edytowane przez Awers ; 24 styczeń 10 o 23:19
Dark Knight (Blood on my hand's) Project in progress
Kwscore: brzydko wygląda termokurczka na wtyczce od kabelka Sata....Lepiej by to wyglądało jak by nie nachodziła na wtyczkę...oploty pierwsza klasa
![]()
Gigabyte GA-MA 770ds3
AMD x2 4000+@3,0ghz 1,47v
OCZ Reaper 2x1gb 800mhz
Gigabyte Gefroce 9800gtx+
Pentagram KARAKORUM
Sorry ze zbaczam z tematu ale moglby mi ktos polecic dobra metode na powyciaganie kabli z wtyczek, jakiego narzedzia najlepiej uzyc przy oplotach, moze jakis poradnik czy cos?
Jest w temacie o oplotach o tym dyskusja, nie śmieć koledze.
Podstawy języka polskiego
Bynajmniej ≠ przynajmniej || Choć ≠ chodź || Czego ≠ dlaczego
Dlatego ≠ dla tego || Jakiś ≠ jakichś || Kąt ≠ kont
Może ≠ morze || Póki ≠ puki || Więc ≠ wiec
cdn...
W temacie błędów - Absolutny Mistrz Argumentacji
Też się z tym zgodzę z tą termo na wtyczce...SATA albo na samym końcu by nie zachodziło na wtyczkę albo tak by koszulka była na całej wtyczce. Tylko trzeba uważać by wtyczki SATA nie stopić. Tak można zrobić np: z wtyczkami 3 pin jak nie mamy wtyczki w kolorze oplotu
. Chociaż tych wtyczek SATA raczej nie będzie w budzie widać.
Fajne te oploty, najważniejsza zaleta nie widać jakiego koloru kable są w środku. Tylko za cenę metra tego oplotu kupie prawie 2,5 metra oplotu u nas w kraju.
Zresztą w towarzystwie o kosztach się nie rozmawia...
W temacie o oplotach jest przewodnik i poradnik jak rozbierać wtyczki:
Link do tematu
http://www.ocforum.pl/showthread.php?t=27597
Dark Knight (Blood on my hand's) Project in progress
Buda PoskładanaMalowanie wyszło 1wsza klasa naprawdę Warto było
tuba od reza będzie dłuższa już w sumie do mnie jedzie,myślę że będzie ładniej wyglądać z dłuższym rezem,Płyn zmieszany Acid Green&Green wyszedł bardzo ciemna zieleń ładniutko wygląda.Na tym kończę zabawę z P5QE
![]()
Jednym słowem pięknie. Pokaż nam jak prezentuje się cała buda![]()
Ile zajęło Ci powtórne nitowanie budy? Jaki koszt całości?
Ładnie całkiem, ale nadal jestem zdania, że robienie tak drogiego WC tylko dla CPU to troszkę za mało![]()
Podstawy języka polskiego
Bynajmniej ≠ przynajmniej || Choć ≠ chodź || Czego ≠ dlaczego
Dlatego ≠ dla tego || Jakiś ≠ jakichś || Kąt ≠ kont
Może ≠ morze || Póki ≠ puki || Więc ≠ wiec
cdn...
W temacie błędów - Absolutny Mistrz Argumentacji
dawno nic nie wrzucałem nie to że nic nie robię kilka fot poweradjusta wywaliłem z orgi covera i zastosowałem zaślepkę 5,25 od lian li 4 otworki i gotowe,wygląda teraz o niebo lepiej,z aquaero zrobię dokładnie tak samo
Wróciłem do starego plexianego covera teraz z pomalowaną budą wygląda zdecydowanie lepiej
i wspomniany cover na poweradjusta
![]()
Śrubki zmienić na czarne i będzie luzik![]()
i7 920 D0 4.2GHz 24/7 | ASUS Rampage II Extreme | EVGA GTX 280 with SLI + XFX 9800GT for Physx | Corsair Dominator 3x2GB 1600MHz | WD 640GB AALS Black | ASUS Xonar D2/PM | Antec Signature 850W | Lian Li A77BSwiftech GTZ | Bitspower Black Freezer R2E | 2 X EK-FC GTX280 Nickel & Plexi| Laing DDC 1T+ & EK plexi top v2 | EK rez 250 v2 | TC 120.3 & 120.2 | Aquaero VF + Powerbooster & Poweradjust | Bitspower all fittings
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)