Skoro autor tematu prosi o zamkniecie to czemu nie zamykacie ?
Skoro autor tematu prosi o zamkniecie to czemu nie zamykacie ?
Rozumiem jeden, dwa ale nie non stop. Zrozumcie jak zaczniecie pisać zgodnie z zasadami to wejdzie Wam to już w nawyk i same palce będą się rwały do używania shifta czy alt'a bez użycia głowy. Jeśli kogoś tym uraziłem to sorry.
![]()
i7, X58, HyperX, Juniper, Samsung, LG, Tagan, Xonar, Creative Inspire, Linksys WRT320N, Moje bejbe, Bejbe chase'a
![]()
COOLED: WC - 2x Prison Pro, Eheim, Black Water 123 Ultimate rev.2, Arctic Cooling, Borygo, Godmar
Jeżeli Kwscore jest rzeczywiście z Włoch to daje mu wielki podziw za pisownieW szkole mam włocha który bardzo ciężko sobie radzi z polszvzyzną.....Kwscore nie obrażąj się....
p.S-fajny układ![]()
Gigabyte GA-MA 770ds3
AMD x2 4000+@3,0ghz 1,47v
OCZ Reaper 2x1gb 800mhz
Gigabyte Gefroce 9800gtx+
Pentagram KARAKORUM
Musze sie po czesci zgodzic, sam nie uzywalem duzych liter i to w wiekszosci postow. Wystarczyla jedna grzeczna uwaga odpowiednio wysterowanai z tamta chwila zawsze pisze z duzej
Alt'u nie uzywam, bo nie mam polskich znakow,.
Niestety na forum jest pare osob, ktore sadza takie babole, ze idzie sie zalamac a o interpunkcji to wogole mozna zapomniec![]()
Podstawy języka polskiego
Bynajmniej ≠ przynajmniej || Choć ≠ chodź || Czego ≠ dlaczego
Dlatego ≠ dla tego || Jakiś ≠ jakichś || Kąt ≠ kont
Może ≠ morze || Póki ≠ puki || Więc ≠ wiec
cdn...
W temacie błędów - Absolutny Mistrz Argumentacji
Omen niewiem czy mieszka we włoszech czy tam nie mieszka ..W profilu ma po prostu napis Italy.....po tym to sądze....
Gigabyte GA-MA 770ds3
AMD x2 4000+@3,0ghz 1,47v
OCZ Reaper 2x1gb 800mhz
Gigabyte Gefroce 9800gtx+
Pentagram KARAKORUM
No to ja Ci wyjaśniłem, że ma napis Italy bo mieszka we Włoszech ale, z tego co mi wiadomo, jest Polakiem. To takie trudne?
cdn...
Środkowy Cover już prawie skończony,zostanie jedynie pomalować na czarny mat,mocowanie reza tylko przykładowe,czekam na inne te kolorystycznie całkiem nie pasuje,boczne okno będzie jak najbardziej tylko ciężko dostać do mojego modelu budy,ciąć nie mam zamiaru, chciałem wyciąć wodą ale w dwóch firmach powiedzieli że są tak zawalenia zamówieniami,że dopiero po nowym roku będzie szansa.W przyszłym tyg przychodzi kilka nowych rzeczy starą chłodnice zastąpi większy kaliber :menda: a jak to na święta przystało będzie trochę świecidełek![]()
reza po świętach w.....bo już mnie zaczyna w..... Kupię 250 od EK,jednak boczne gwinty robią swoje no cóż kasa za reza utopiona
niżej fota covera
![]()
Czyżby coś jednak nie tak z produktami hilfigera?
cdn...
nie no rez 1wsza klasa jak na home made,wtopiłem dla tego że,rez ma gwinty na dole po zamontowaniu całkowicie nie pasuje do mojego ustawienia,musiałem zastosować złączkę obrotowa 45 i 90 BP żeby węża poprowadzić na du do piwnicy,z rezem EK i gwintami bocznymi 1/4 nie miał bym tego problemu,w dodatku mocowanie jest okropne kolorystycznie myślałem że będzie ładnie wyglądać a tu lipa po całości także rez na seel a po świętach EK
No a czy ta nowa odsłona rezów nie miała aby wersji z gwintami na bok? Chyba, że kupiłeś tą starą to faktycznie lipa.
cdn...
ostatnio powoli złożyłem sobie układ z nową chłodnicązłączki i żeńskie redukcje od Plastka zrobiły ładną robotę,odzyskałem przez to dwie złączki 13/16 BP
zrobił się ładny wirek,trochę mało Fesera jest w rezie, po świętach się zmieni kolorek
Rez to porażka
jeden z dolnych gwintów jest spi......i korek zamiast się wkręcać to wpada a wkręca się przy końcówce gwintu tak słabo że ładnie z niego spierdzielało musiałem dać grubszy Oring po świętach go wywalam i kupuje EK 250.Ostatnio przyszedł mi Aquaero ale już mi się nie chciało zakładać,poczekam na oploty.Kran od plastka zastosuje już przy nowym rezie bo opróżnianie układu rurką na hura i okropny smak fesera mam już dosyć
![]()
Foty![]()
Update w ciągu zaledwie dwóch dni 3 wycieki z reza,damn co za w....... jestem jutro go wypierdzielam a w poniedziałek przychodzi EK 150,zrezygnowałem z 250 po co mi taki kolos a reziką z wyrobami Home Made dziękujemy jak zacytował Omen ,szkoda nerwów,
Ostatnio edytowane przez kwscore ; 18 grudzień 09 o 11:45 Powód: nowe foty
Coś z edytować nie mogłem Proszę zatem Moda o wrzucenie foty wyżej
Projekt Budy zrobiony częściowo w Auto Cadzie jeszcze sporo pracy projektuje pod nowe mobo i można by powiedzieć inne ułożenie efekt niżej
![]()
Elegancki ten nowy projekt budy, sam robiłeś w tym narzędziu Google?
Podoba mi się też 3 zdjęcie od dołu, fajna gra kolorów - na dole jasna zieleń i taka blada żółć, na górze, nad kartą ciemnoniebieska poświata. Fajno. No i te grube węże :
Ale średnio Ci wyszło mocowanie pompki do reza, choć rozumiem, że to tylko przez konieczność wpasowania złączek na spód reza. Gwint na bok by załatwił sprawę.
Kolejna osoba zawiedziona na home made. A ponoć to tylko ja miałem problemy...
cdn...
Po południu pomalowałem covery,wyszło nawet nawet
Jutro pomaluje drugą stronę,a wieczorem rozbiórka budy i z wielką przyjemnością pokaże co się działo ze starym rezem przestroga dla innych.
Czym malowałeś bo wyszło Ci naprawdę lux.
Do czego to covery i z czego są wykonane? I sam je robiłeś czy na zamówienie?
cdn...
covery są do wnętrza budy,jeden będzie zamontowany pod rezem a drugi większy idzie na boczne koszyki,tam gdzie teraz jest czarna plexa,trochę się brudzi i wszystko widać więc zrobiłem innego
Wszystko robiłem sam przy pomocy standardowych narzędzi,a są wykonane ze stali 2mm jednego założę jutro wieczorem wiec będą foty pozdr
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)