+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Temat: [Recenzja] MSI All-In-One: AE1900, AE2020, AE2220

Redaktor Naczelny Redakcja Omen is a jewel in the rough Omen is a jewel in the rough Omen is a jewel in the rough Avatar Omen
    Na forum od
    kwiecień 2007

Domyślnie All-In-One od MSI - test modeli AE1900, AE2020, AE2220

Zapraszamy Was do zapoznania się z komputerami typu All-In-One od MSI.

Miłej lektury!
    Ostatnio edytowane przez spinnaker ; 29 marzec 10 o 09:40
    Podstawy języka polskiego

Bynajmniej przynajmniej || Choć chodź || Czego dlaczego
    Dlatego dla tego || Jakiś jakichś || Kąt kont
    Może morze || Póki puki || Więc wiec
    cdn...

W temacie błędów - Absolutny Mistrz Argumentacji
    Cytat Napisał/a Overclocker Zobacz post
    bledy w pisowni sa poto zeby je popelniac a i tak wszyscy wiedza oco chodzi wiec poco pisac poprawnie niejestem dumny z tego ze w kraju zadza sami ...... wiec pisze tak jak oni zadza jak bedzie git to bede pisal jak nalezy a puki co pisze jak jest

Ale o cco chozzzi? Uzależniony dyskutant barythepooh will become famous soon enough Avatar barythepooh
    Na forum od
    czerwiec 2007

Domyślnie

Widzę, że recenzje ruszyły z kopyta Przeczytałem z dużym zainteresowaniem - zajęło mi to 30 minut - naprawdę kawał dobrej roboty. (Przy okazji - w ostatnim podsumowaniu zamiast minusów wskoczyły plusy, ale to oczywiście szczegół).
    Nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Kiedyś komputery "zintegrowane" były z klawiaturą, a obenie z monitorem - coś takiego.
    Choć sama technologia dotykowa nie wzbudza jakoś mojego uznania, to chciałbym mieć jedną z takich zabawek w domu - może nie zamiast, ale oprócz komputera stacjonarnego. Zwłaszcza brak "kablologii" jest nie do przecenienia, jak się mieszka w kawalerce. Czyli - chętnie wygrałbym go w jakimś konkursie

+ na -, poprawione
    Vesper
    Ostatnio edytowane przez Vesper ; 11 grudzień 09 o 11:29

W teorii nie ma różnicy między teorią i praktyką. W praktyce jest.

[...] Offtop, w którym uczestniczy moderator, nazywamy "lekką dygresją" [...] by Hamster Chief

Quidquiad latine dictum sit, altum videtur.

HardwareSupportTeam Redakcja bonusso3 is a jewel in the rough bonusso3 is a jewel in the rough bonusso3 is a jewel in the rough bonusso3 is a jewel in the rough Avatar bonusso3
    Na forum od
    maj 2007

Domyślnie

Tak jak pisałem, dotyku można używać z klawiaturą i myszą ale nie osobno. Fajna zabawka
    Jeśli pomogłem odwdzięcz się - daj pkt. reputacji

Teraz FS S7020D :D Hardcore użytkownik Paniki is a jewel in the rough Paniki is a jewel in the rough Paniki is a jewel in the rough Avatar Paniki
    Na forum od
    maj 2008

Domyślnie

No recenzję fajne
    Tylko ten obrazek rekomendacji mi się nie podoba (Ten z recenzji klawiatury)
    A dokładniej jak by tło miał jak obrazek oceny to by było OK Tak samo z tym 3 obrazkiem

BAZAR
    Moje Aukcje Allegro

Pytania na PW lub dpanikb[at]gmail[.]com lub GG 8859554

Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, jestem ja i nie ma reszty

Urlop Admin spinnaker is a glorious beacon of light spinnaker is a glorious beacon of light spinnaker is a glorious beacon of light spinnaker is a glorious beacon of light spinnaker is a glorious beacon of light Avatar spinnaker
    Na forum od
    maj 2004

Domyślnie

Kolor tła jest ściśle związany z logo portalu. Jeśli jednak macie propozycje proszę pisać w odpowiednim do tego topicu.

i7, X58, HyperX, Juniper, Samsung, LG, Tagan, Xonar, Creative Inspire, Linksys WRT320N, Moje bejbe , Bejbe chase'a
    COOLED: WC - 2x Prison Pro, Eheim, Black Water 123 Ultimate rev.2, Arctic Cooling, Borygo, Godmar

Teraz FS S7020D :D Hardcore użytkownik Paniki is a jewel in the rough Paniki is a jewel in the rough Paniki is a jewel in the rough Avatar Paniki
    Na forum od
    maj 2008

Domyślnie

chodzi mi o te kolorowe tła

BAZAR
    Moje Aukcje Allegro

Pytania na PW lub dpanikb[at]gmail[.]com lub GG 8859554

Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, jestem ja i nie ma reszty

Urlop Admin spinnaker is a glorious beacon of light spinnaker is a glorious beacon of light spinnaker is a glorious beacon of light spinnaker is a glorious beacon of light spinnaker is a glorious beacon of light Avatar spinnaker
    Na forum od
    maj 2004

Domyślnie

Czekamy na propozycję ale to w odpowiednim dziale forum.

i7, X58, HyperX, Juniper, Samsung, LG, Tagan, Xonar, Creative Inspire, Linksys WRT320N, Moje bejbe , Bejbe chase'a
    COOLED: WC - 2x Prison Pro, Eheim, Black Water 123 Ultimate rev.2, Arctic Cooling, Borygo, Godmar

OCLab.plHardcore użytkownik Allen will become famous soon enough Avatar Allen
    Na forum od
    luty 2003

Domyślnie

Zajefajne

Gratuluję chłopaki. Robota na medal!*

* plastikowy Nie no, zdecydowanie cenniejszy kruszec
    Zmieniamy. Na lepsze. 2.02.2003 - 31.12.2009 Dzięki za współpracę!. Nie zapomnę.

H&K

"Twoja przyszła pierwsza emerytura ZUS (4 471,23 zł) wraz z dodatkową wypłatą z Twoich oszczędności
    będzie wynosiła 50 592,99 zł, co dzisiaj stanowi wartość 15 900,70 zł.
    By co miesiąc móc wypłacać dodatkową kwotę w planowanej wysokości przed 60 rokiem życia
    musisz uzbierać kwotę 16 204 568,95 zł - bez obaw - jak to mówią - ziarnko do ziarnka."

Uzytkujący inaczej Hardcore użytkownik Zeta198 has a spectacular aura about Zeta198 has a spectacular aura about Zeta198 has a spectacular aura about Avatar Zeta198
    Na forum od
    marzec 2007

Domyślnie

Graliście w jakieś inne gry niż te dostarczone z laptopami? Może być nawet CoD1. Czy na nich coś takiego działa?
    Jedna śmierć to tragedia, milion - to statystyka.

http://tiny.pl/hqpqs <<Moja Pani
    http://tiny.pl/6wb9 << Komentujcie wrzutę
    http://www.lastfm.pl/user/zeta198

HardwareSupportTeam Redakcja bonusso3 is a jewel in the rough bonusso3 is a jewel in the rough bonusso3 is a jewel in the rough bonusso3 is a jewel in the rough Avatar bonusso3
    Na forum od
    maj 2007

Domyślnie

Ja z czystej ciekawości odpaliłem Avatar Demo w DX10 Dało się grać na minimalnych detalach choć czasami potrafiło przyciąć

Uzytkujący inaczej Hardcore użytkownik Zeta198 has a spectacular aura about Zeta198 has a spectacular aura about Zeta198 has a spectacular aura about Avatar Zeta198
    Na forum od
    marzec 2007

Domyślnie

Chodziło mi o dotykowy ekran. Czy można na nim jakoś w takie gry grać? Jakoś go można użyć?
    Jedna śmierć to tragedia, milion - to statystyka.

http://tiny.pl/hqpqs <<Moja Pani
    http://tiny.pl/6wb9 << Komentujcie wrzutę
    http://www.lastfm.pl/user/zeta198

Na forum od
    maj 2004

Domyślnie

Hmm, myślę że giercowanie np. w szybkiego FPS'a byłoby trudne

Moderator Vesper is just really nice Vesper is just really nice Vesper is just really nice Vesper is just really nice Vesper is just really nice Avatar Vesper
    Na forum od
    maj 2005

Domyślnie

IMO było by to świetne rozwiązanie dla strategii (szczególnie multi-dotyk) chociaż przeważnie gry nie pozwalają na zaznaczenie i sterowanie osobno dwoma oddziałami
    Desktop:: C2D E7500 || DFI DK P45-T2RS || OCZ Reaper 2x2GB || HD5770 1GB || ST3250310NS || Tagan U15 480W

Laptop:: Lenovo Y530 || C2D P7350 || 4GB DDR2 || 9300GS M || ST9250410AS

OCLab.pl || OC FAQ || HWBot || Napięcia sprawdzamy miernikiem || Mini Recenzje i Artykuły || Szukaj

Sprzedam:
    ● Router Linksys WAG120N-EE - KLIK

Ale o cco chozzzi? Uzależniony dyskutant barythepooh will become famous soon enough Avatar barythepooh
    Na forum od
    czerwiec 2007

Domyślnie

W pierwszej chwili też sobie pomyślałem, że granie w np. "Cywilizację" na dotykowym ekranie musiałoby być fajne. Ale potem wyobraziłem sobie, że np. przez godzinę cały czas macham wyciągniętą przed siebie ręką - kierując w każdej turze jednostkami, rozbudowując miasta, zmieniając podatki itd. Rękę po krótkim czasie miałbym jak Arni. A przecież w takie gry gra się nierzadko po kilka godzin ciurkiem. Nie, sądzę jednak, że jeżeli chodzi o granie, to jest to zły dotyk

W teorii nie ma różnicy między teorią i praktyką. W praktyce jest.

[...] Offtop, w którym uczestniczy moderator, nazywamy "lekką dygresją" [...] by Hamster Chief

Quidquiad latine dictum sit, altum videtur.

Na forum od
    maj 2007

Domyślnie

W Avatara raczej nie da się grać przez multi dotyk ale każdorazowe dotknięcie przesuwa kursor myszy więc myślę że w różnego typu strategie można spokojnie pograć ale oczywiście tak jak Kubuś pisze, zły dotyk boli cały dzień ^^

everywhere | nowhere Początkujący yamabushi.akira is on a distinguished road
    Na forum od
    luty 2008

Domyślnie

Kawał dobrej roboty widzę, że sam zapał przy odpakowywaniu "zabawek" dał Wam niezłego kopa do finalnej formy recenzji...
    Na początek ciekawa opcja ale jeszcze wielu producentów się "przejedzie" zanim użytkowo dobre modele trafią na półki sklepowe.
    Miałem okazję pobawić się dotykowymi screenami w kilku urządzeniach i na dłuższą metę jest to bardziej męczące niż ułatwiające życie
    Jeszcze raz gratulacje za recenzje!

Redaktor Naczelny Redakcja Omen is a jewel in the rough Omen is a jewel in the rough Omen is a jewel in the rough Avatar Omen
    Na forum od
    kwiecień 2007

Domyślnie

Dzięki, staramy się
    Podstawy języka polskiego

Bynajmniej przynajmniej || Choć chodź || Czego dlaczego
    Dlatego dla tego || Jakiś jakichś || Kąt kont
    Może morze || Póki puki || Więc wiec
    cdn...

W temacie błędów - Absolutny Mistrz Argumentacji
    Cytat Napisał/a Overclocker Zobacz post
    bledy w pisowni sa poto zeby je popelniac a i tak wszyscy wiedza oco chodzi wiec poco pisac poprawnie niejestem dumny z tego ze w kraju zadza sami ...... wiec pisze tak jak oni zadza jak bedzie git to bede pisal jak nalezy a puki co pisze jak jest

Uzależniony dyskutant ksienciunio will become famous soon enough Avatar ksienciunio
    Na forum od
    grudzień 2006

Domyślnie

Muszę przyznać, że te komputery są rewelacyjne a mianowicie Wind Top AE1900 który miałem przyjemność użytkować (w sumie 10-sztuk). Jak dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie do prac biurowych i dla osób które nie grają. Internet, Filmy i Prace biurowe - czysta rewelacja.

Jestem pozytywnie zaskoczony funkcjonalnością.
    proc: PII X2 555BE @ B55 + Thermalright Ultra-120A
    mobo:
    AsRock 890GX Extreme 3
    ram: Kingston HyperX 4GB 1600MHz CL9
    vga:
    Asus 9800GTX+ DK - + Scythe Musashi
    psu:
    OCZ StealthXStream 500W SLI
    hdd:
    Barracuda 250GB SATA-II- 16MB monitor:
    CRT LG F700P
    Ranking SuperPI >>
    klik <<
    http://www.speedtest.net/result/632665265.png

+ Odpowiedz na ten temat Idź na główną stronę forum

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)