Czy myśląc o podkręcaniu procesorów Intela na socket LGA1156 warto zastanowić się nad zakupem płyty Asusa P7P55D Deluxe? O tym postaraliśmy się przekonać specjalnie dla Was.
Zapraszamy do lektury i komentowania!
Czy myśląc o podkręcaniu procesorów Intela na socket LGA1156 warto zastanowić się nad zakupem płyty Asusa P7P55D Deluxe? O tym postaraliśmy się przekonać specjalnie dla Was.
Zapraszamy do lektury i komentowania!
![]()
i7, X58, HyperX, Juniper, Samsung, LG, Tagan, Xonar, Creative Inspire, Linksys WRT320N, Moje bejbe, Bejbe chase'a
![]()
COOLED: WC - 2x Prison Pro, Eheim, Black Water 123 Ultimate rev.2, Arctic Cooling, Borygo, Godmar
Sory za offtop, ale brakuje mi opcji "Pokaż wszystkie strony"... nie lubie takich tekstów gdzie kazda tabelka jest na osobnej stronie... moglibyście o tym pomyśleć ;P
Desktop:
CPU:Intel DC E2140 1,60 @ 2,66 Ghz (333*8 ) MB:Gigabyte GA-P31-DS3L Bios: F10a RAM: Adata 2x1GB 667 MHz CL4GPU: ASUS EN9600GSO TOP 384MB + Zalman ZM-RHS1 & Arctic Cooling Accelero L2 Pro HDD: Samsung SP2504C 250 GBObudowa: CoolerMaster CM-590 PSU:Tagan TG-430 U15 Głośniki: Logitech X-230 2.1 Monitor: BenQ FP71G+ [LCD, 17"]
Liquid Cooling: [Hybridus] - EK Water Blocks, Feser, Termochill & Yate Loon
Mobile: Asus UL20A-2X024V, Windows 7 Pro MSDNAA
Phone: Nokia 5530 White/Blue
Już o tym pisałem w odpowiednim temacieA co do artykułu, to widzę, że forum brnie do przodu
Powiedz, że nie musisz oddawać płyty do sklepu
--------------------
Edycja postu:
O tym tle też mówiłemTo czerwono-żółte jest obleśne. Wolę takie jak w ocenie płyty
![]()
Ostatnio edytowane przez Paniki ; 31 styczeń 10 o 22:25 Powód: -------------------- [b]Autoscalenie postów.[/b] --------------------
BAZAR
Moje Aukcje Allegro
Pytania na PWlub dpanikb[at]gmail[.]com
lub GG 8859554
Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, jestem ja i nie ma reszty
Przycisk "Czytaj wszystko" moze będzie kiedyś. Na razie nie. Chociażby dlatego, że znacznie bardziej obciąża serwer i transfer.
Autorem recenzji nie jest Spinn tylko Msi a sprzęt wrócił do właściciela.
Podstawy języka polskiego
Bynajmniej ≠ przynajmniej || Choć ≠ chodź || Czego ≠ dlaczego
Dlatego ≠ dla tego || Jakiś ≠ jakichś || Kąt ≠ kont
Może ≠ morze || Póki ≠ puki || Więc ≠ wiec
cdn...
W temacie błędów - Absolutny Mistrz Argumentacji
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)