Tutaj możemy dyskutować o konkursie. Także zapraszam
Więcej informacji o konkursie na naszej stronie OCLab.pl
Tutaj możemy dyskutować o konkursie. Także zapraszam
Więcej informacji o konkursie na naszej stronie OCLab.pl
![]()
i7, X58, HyperX, Juniper, Samsung, LG, Tagan, Xonar, Creative Inspire, Linksys WRT320N, Moje bejbe, Bejbe chase'a
![]()
COOLED: WC - 2x Prison Pro, Eheim, Black Water 123 Ultimate rev.2, Arctic Cooling, Borygo, Godmar
Już mam pomysł na kartę graficzną, bo z płytą nie za bardzo jest co robić![]()
A ja od Gigusia nic nie mam![]()
Miejsce na TWOJĄ reklamę! Cena do uzgodnienia! Kontakt na PW :]
No mnie już ciekawość zżera![]()
Ostatnio edytowane przez Gigabyte_Team ; 01 marzec 10 o 14:37
Ja osobiście czekam na fotki od Zety, on może tutaj podziałać![]()
Podstawy języka polskiego
Bynajmniej ≠ przynajmniej || Choć ≠ chodź || Czego ≠ dlaczego
Dlatego ≠ dla tego || Jakiś ≠ jakichś || Kąt ≠ kont
Może ≠ morze || Póki ≠ puki || Więc ≠ wiec
cdn...
W temacie błędów - Absolutny Mistrz Argumentacji
I7-975 EE-Asus RE II - G.Skill Trident 3x2GB
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko
niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
![]()
aktualne bejbe
pierwsze bejbe
Sprzedam fullcover na G200-GTX 280-260
OK, już wiem o co chodzi i myślę nad pomysłem ^^![]()
BAZAR
Moje Aukcje Allegro
Pytania na PWlub dpanikb[at]gmail[.]com
lub GG 8859554
Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, jestem ja i nie ma reszty
Paniki już wrzucił, ale czym Ty robiłeś fotę? Nie możesz wrzucić lepszej?
Lepszą to może wieczorem lub późniejFota była z k770
![]()
BAZAR
Moje Aukcje Allegro
lub GG 8859554
Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, jestem ja i nie ma reszty
Ja dodam na dniach swój wymysł, najpierw muszę bebechy z obudowy wyciągnąć i przygotować resztę.![]()
kurde, jak żałuję że sprzedałem mobo z gigabyte'amoże coś załatwię sobie :]
Hmm, a ja mam pytanie, posiadam tylko kartę graficzną (GF6600), ale niestety pod AGP, a stary sprzęt pod młotek poszedł, więc czy jak zrobię jakieś zdjęcie, w którym będzie tylko karta graficzna gigabyte'a i pewne środowisko to zostanie uznane? Jak tak to bardzo fajnie bo mam ciekawy pomysł, (nie którzy uznają, że głupie, bezsensowne i nie związane z tematem informatycznym, ale moim zdaniem może być) ale trzeba będzie poczekać dzień, dwa dni na realizację. Mam też drugi pomysł, ale on jest raczej pospolity więc napisze: Użycie radiatora karty GF6600 jako breloczek do kluczy.
dobry pomysł, przypiąć całą karte do kluczy![]()
BAZAR
Moje Aukcje Allegro
lub GG 8859554
Nie no całej karty może nie, ale czy tak można, że jakąś cześć/podzespół? Bo w sumie Ci co mają jakiś podzespół od gigabyte to nie mają całego seta: Płyta Gigabyte, karta Gigabyte, myszka Gigabyte, telefon Gigabyte, tylko jakiś podzespół lub też dwa podzespoły. To takie zdjęcie bez tamtych podzespołów tylko z 1 cześcią od gigusia też powinna się liczyć, ale chętnie posłucham organizatora.
Jedna śmierć to tragedia, milion - to statystyka.
http://tiny.pl/hqpqs <<Moja Pani
http://tiny.pl/6wb9 << Komentujcie wrzutę
http://www.lastfm.pl/user/zeta198
Zmieniamy. Na lepsze. 2.02.2003 - 31.12.2009 Dzięki za współpracę!. Nie zapomnę.
H&K
"Twoja przyszła pierwsza emerytura ZUS (4 471,23 zł) wraz z dodatkową wypłatą z Twoich oszczędności
będzie wynosiła 50 592,99 zł, co dzisiaj stanowi wartość 15 900,70 zł.
By co miesiąc móc wypłacać dodatkową kwotę w planowanej wysokości przed 60 rokiem życia
musisz uzbierać kwotę 16 204 568,95 zł - bez obaw - jak to mówią - ziarnko do ziarnka."
Będzie i na OC, to nasz pierwszy konkurs, ale też się dla Ciebie coś znajdzie![]()
Podstawy języka polskiego
Bynajmniej ≠ przynajmniej || Choć ≠ chodź || Czego ≠ dlaczego
Dlatego ≠ dla tego || Jakiś ≠ jakichś || Kąt ≠ kont
Może ≠ morze || Póki ≠ puki || Więc ≠ wiec
cdn...
W temacie błędów - Absolutny Mistrz Argumentacji
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)